Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja Ostatni tydzień z Naruto!

Enzil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Manga:

Kakashi zabija Rin, Obito się wścieka. Co dalej? Czemu Kakashi zabił swoją przyjaciółkę? Jak ucieknie przed rozszalałym Obito? Gdzie tak naprawdę Obito się przeniósł?

Piszcie:)

Anime:

Walka Naruto z raikage była emocjonująca - Naruto pokazał, że potrafi dorównać swojemu ojcu. Jak myślicie, walka została dobrze ukazana? Według mnie mogli ją trochę bardziej rozbudować :)

@@@

To pierwszy, próbny temat o dyskusji z anime ostatniego tygodnia. Postaram się w najbliższym czasie unormować sposób tworzenia tych tematów i dodać więcej anime ;)

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Enzil, jeśli mogę mieć do ciebie prośbę, to żeby wydarzenia z mangi wrzucać w spoiler i w tytule tematu zawrzeć numer epa i chapteru mangi. łatwiej będzie w późniejszym czasie wyszukać.

Odnośnie anime: liczyłem na prawdziwą walkę Raikage z Naruto i Bee, jednak tutaj rozwiązano to mniej siłowo i do tego wyjaśniono dlaczego Naruto jest w stanie tak dobrze kontrolować chakrę Kyuubiego. Ciężko nazwać to walką, bo było tam zaledwie kilka ataków i nikt nie ucierpiał. Mam nadzieję, że od kolejnego epa Naruto w końcu pokaże swoje umiejętności w walce.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Błagam, nie róbcie takich tematów bo ten dział przesiąknie syfem, jak zaczną powstawać topici dotyczące osobno każdego odc/chaptera.

Dodatkowo nie każdy czyta mangę, większość stoi na samym anime i nie chcą czytać spoilerów.

Opublikowano

według mnie muzyka i emocje jakie wyzwala anime są nie porównywalne do tego co nam pokaże np manga dlatego jej nie czytam , widział ktoś osobę która się rozpłakała albo przestraszyła przy książce / mandze :D ?

co do tematu zgadzam się z wredną , takie tematy są trochę przegięte , radzę za to podpiąć tematy typu : szukam anime , co to za muzyka z anime , co polecacie

itd

NJxbd4x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...